Direktlänk till inlägg 9 juli 2009

Sagor med Molgan!

Av Goodguy - 9 juli 2009 02:38


Min vän Molgan berättar alltid så lustiga historier ;)


Ok en kille jag kände en gång i tiden, eller ja kände o kände, vi tog ju inte på varandra liksom öhöö ;) Ok han kallades iaf Jimmy rövbös haha :P Homoerotiskt så det sjunger om det =) Men det var inte det smeknamnet syftade på..  Im just fucking with ya ;) Men anyway han kallades det.. Ok ok vavavavava haha.. Makes no sense!


Skärpning nu..


Han kallades det =) Oooooooooch seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen haha.. Har kul här.. Morsans hund ligger och blänger på mig-- Dundun dun dun!! Han ser helt loco ut den lille rackarn, det har åskat och han blir helt bäng då,, Buster AKA mammas pöjk =) Det namnet har jag nog droppat förut.. Han e goo iaf =) Hårig som satan och i alla fall när det åskar så är han som en pingpong boll och flyger fram och tillbaks.. Springer hit och dit flåsandes med stirrig blick, hoppar på alla och ska liksom klättra på folk ungefär som han tror att det är ngn slags klätterställning.. På promenader tvärvägrar han helt plötsligt att gå och så bara stretar han emot så det känns som man har en stor fisk på kroken, gööörmysig.. Sen lägger han sig ner och chillar tills man släpar med han, då börjar han sakta gå tills han tvärvänder och vill gå bakåt.. And so it goes on an on an on =)


Jimmy rövbös!


Han var en sjuhelvetes mytoman och han gjorde massa weirda saker som jag inte ens orkar dra upp. En gång sa han att han lånat sin morsas och farsa´s bil, det va back på -90talet då Saab hade sin relativt nya 900 modell, den hade Jimmy lånat av mamma och pappa =) Grejen var att han och hans kompis var packade as fuck och de tog kärran på en liten spinn! Längs vägen av helseriöst körande så voltade dom naturligtvis i några hundra blås och slog in hela taket. Självklart så flippade dom rätt kärran och körde hem den till polarns garage. Tur som fan så  hade dom en skrot där dom fick tag i ett nytt tak så det var ju bara att kapa det gamla och fläka på det nya.. Lite svetsning och voila så satt det på plats. Jimmy var tydligen en grym garagelackerare med, för han lackade och slipade till taket så det blev som nytt. Snacka om att morsan och farsan inte märkte ett skvatt när dom kom hem.. Som nytt liksom daaaah =) Sådana historier skröt Jimmy fullt och brett med dagarna i ända.. Och ja vi gick i samma klass så det var svårt att inte höra krappen.. Nu förtiden så är Jimmy inte med oss på jorden i alla fall.. Han dog i en bilolycka så det var lite weird.. Lifes weird ey..


Häe är en annan kille och han skulle jag inte ens skicka som sällskap till min värsta fiende för han kunde konsten att ta livet av all energi och lite till som en människa kan ha.. Fullskiten i duracells hela centrallager av små juckande kaniner ;)


Jag gick en slags skyddskurs tillsammans med denna klass A freakshow under 3 dagar hemsökte han mig. Han var som en igel som bara sög sig fast och våldtog mig ifrån start.. Första jag tänkte efter jag såg han.. Shit den där killen är fuckt up dude =) Jaja jag tror jag sa mmm joo mmm och suckade några gånger under rasterna vi hade. Men han fattade inte kalopsen liksom.. Anyway han berättade så mycket weirda saker så jag bara skrattade till slut. Fast jag var livrädd varje gång jag såg honom och försökte inta Molganstatus kontinuerligt =) Invicible man alltså.. En berättelse som jag tyckte var bland de mer roande var när han var i en sleten del i göötelaborg och han kom i en gränd på natten.. Då kommer det ett stort gäng med badasses och får syn på honom. De börjar ju naturligtvis jaga skiten ur honom och han springer in i en återvändsgränd där han hitar en soptunna och gömmer sig bakom =) Han tänker lite Mcgyversnabbt hur fan ska jag komma ur den här situationen, så får han en snilleblixt och fumlar fram telefonen.. DEN ENDA SOM VET HUR JAG SKA LÖSA DETTA ÄR..


Mamma!! =) Så han ringer henne genast och får rådet att ta den största av dom och nita han nåt så in i helvete, den störste är alltid ledaren enligt mamma =) Sagt och gjort det gör han såklart, han springer fram efteravslutat samtal och får syn på gänget som är ute efter blod.. Klappar till den störste av dom (antagligen en liten kille vid namn Jerpa 5 år på dagis) Och han stuper ju rakt ner och svimmar. Gänget stirrar med skräck och respekt i ögonen och ber honom om nåd.. Nåd liksom haha.. Vilket årtal lever vi i här weirdoguy :P Sen var det bara mäktigaste killen i stan liksom.. Wooohaaa!!


Urk på burk jag kommer inte ens ihåg namnet på honom. Shit jag såg honom så klart i götet när jag bodde där på Mc donalds.. Han ställde sig i kön bakom mig och flåsade. Då kan jag säga att jag var en skitnödig kille =) Svårt att föreställa sig skräcken om man inte träffat honom =)


En annan rolig kille som min brorsa hade i sin klass på gymnasiet han var lagomt tappad bakom en vagn.. Mytoman/psykopat.. Hans högsta önskan var att komma till en helt anonym stad och få tag på en tjej som han kunde våldta och sen bara dra baaaa.. Fuckt up elle? Han berättade i alla fall om hans moped som han hade, den drog som fan vettu och gick i över 110 på ettans växel.. Ingen kunde stoppa han baa =) Tillslut kom bängen baa och sköt isönder ena hjulet med en stor Magnum asså =)  Kanske lite för mycket westernmooooovies kanske ;)


En anna kille jag träffade genom ett jobb..


Han var hyfsat skruvad han =)


Han ljög så han var svart i ansiktet.. En gång exploderade ansiktet på han rakt framför mig.. Helt sjuuuuuuuuuuuukt ;) Not!!


Iaf han var rik som fan fast han erkände att han följde med sin flickvän till Norge när jag var där och jobbade första gången about year 2000.. Han blev stoppad i en poliskontroll med en av firmabilarna vi hade och han hade över 2 i promille. Men det var lungan liksom för han blev polare med polisen så de förstod varandra helt och fullt, så han fick åka hem utan någon repressalie överhuvudtaget så länge han lovade att åka hem och sova =) Yeah right... My ass and little sweet baby jesus ass liksom =)


Han hade en helgalen tjej också och hon hade en helgalen kusin.. Det fattade jag inte helt och fullt just då, men im gonna tell ya why =)

Hanna hette hon.. Vacker som en dag och helt tappad bakom minst 4 vagnar, första gången jag såg henne var på en firmafest då hon däckade efter en striptease inflör personalen i en soffa på efterpartyt.. Spindelkänslan var där.. Men lyssnade jag.. Ohh nej =)


Ok jag och min gode broder alias min vän J.. Började fatta att mytomanens flickvän och dennes kusin kanske var lite intresserade av oss, då dom väntade varje morron på friman vi jobbade på och skulle prata med oss innan vi delade på oss och get to work.. Vi snackade varje morron och så kom den där resan till Danmark(hehe råkade skriva Norge) då vi hade firmakryssning. Japp vi hamnade på samma förfest och efter ett tag, var Hannas kusin nödvändigtvis tvungen att berätta en sak.. Så jag följde med och lyssnade på vad hon hade att säga.. Det handlade om Hanna och att hon var djupt förälskad i mig och att vi var tvungna att bli tillsammans! Jo men visst sa jag och skrattade mest åt saken. Efter ett tag var jag iväg till min hytt och skulle get som brewskis =)


Då dröjde det inte länge innan det bankade på dörren.. Jag öppnade och in hoppade Hanna.. Hon stirrade på mig och sa att jag dig måste jag ha.. MMM mumlade jag, men du har ju kille som du är förlovad med och bor med kanske.. Eller kanske eller? Skit i han jag vill vara med dig sa hon. Okaj vi ska nog gå tillbaks nu sa jag.. Men den gubben gick inte för Hanna stod för dörren som en liten barrikad. Det började bli pinsamt och hon fortsatte övertyga mig om att det måste bli vi.. Då bankade det på dörren..!!! Booooyfrieeend haaaah =) Hanna öppnade och sa bara snabbt, du jag snackar nu och slängde igen dörren.. Mmm pinsamt tänkte jag.. Nu ska jag gå, men hon skrek rakt ut så jag stannade lite till och snacket forstatte i samma stil. Jag öppnade dörren för att visa att det inte var ngn funny business liksom.. Men fick jag tack för det då =) Nahh en ful nuna med blängande ögon stirrade på mig..


Jag försökte förklara att jag inte hade gjort ngt dumt.. Sen gick jag på disco med min vän och vi skrattade lite åt det hela. Vi träffade några trevliga tjejer som vi delade bord med.. DÅ kom evil cousins och bufflade sig in.. Och skrek och skrävlade som två gruvarbetare. Trevliga tjerna gick och till slut gick vi och la oss för att vara ifred.. Det bankade på dörren efter jag somnat.. Hmm ska jag öppna elr inte? Klart dum som fan så öppnade jag och under min arm så hoppade Hanna in i rummet. Japp sa jag och la mig i min säng och drog täcket över mig som för att slippa ett spöke.. Helt appropå kastade sig Hanna på min rygg och tumlade runt i min koj som en delfin på crack =)


Efter ett tag fick jag ut henne och ledsagade henne hem till hennes hytt, på vägen var en dörr öppen och hennes kusin hade slagit i sönder en spegel och blödde i handen, jag kikade lite trött på henne då jag tyckte hon var märkbart lik en galen clown med sminket utsmetat överallt. *ryys* Japp sov gott sa jag och skyndade mig därifrån då Hanna var lite.. Lite upptagen med tröstande.. Dagen efter åkte vi minibusstaxi och Hanna o hennes galna kusin samt mytomanpojkvän, satt i sätet framför mig och min vän J..


Efter resans gång krälade Hanna halvt liggandes över sätet och fick tag i min hand.. Hårt hårt kramade hon min han och stirrade på mig.. Då dök pojkvännen upp med sin nuna över sätet och sä detta! Han stirrade på mig och pickade på förlovninsgringen =) Jag sa lite lugnt, jovars jag har skakat hand med Hanna här ett tag nu, men Hanna vill inte sluta hälsa =)

Hanna slets ner i sitt säte av pojkvän med förlovningsring =)'


Dagen efter så frågar Hanna mig om hon ska göra slut med sin kille och bryta förlovningen... Mmm säger jag ni bor ju ihop och allt.. Jag är inte kär ihonom säger hon.. Vad skulle du göra sa hon.. Tjaa jag skulle inte vara med någon jag inte var kär i sa jag =)


Dagen efter detta bryts förlovningen och numera exet kastas ut ur Hannas och kusinens lägenhet..


Pojkvännen står och stirrar på jobbet varje dag..


Stirr stirr.. Jag har viss förståelse för detta men ändå inte =)


JuIfest..


Pojkvännen kastar sig in hos mig och J och avbryter ett trevligt sällskap vi hade utav några damer.. Pojkvän skrävlar och skryter vitt och brett.. Vi försöker civiliserat fortsätta äta med vårat sällskap.. Jag börjar bli något trött på denna class A pajas.. Det hela brast lite lätt när han börjar äta av min tallrik och kasta köttbullar på mig ch håna mig haha.. Ok jag fick tag i pojkvännens ansikte och släpar honom därifrån.. Jag typ eehh skojar med en gaffel och pojkväns öga. Och ehh skojar om att det typ öhh försvinner om nte han försvinner... Bara på skoj alltså, jag är jättesnäll och helylle och skojade bara :P Pojkvänn försvinner och glider in i evigt Molgan status efter mitt lilla skämt.. Inga stirrande galna svartsjuka ögon länge och voila allt är frid och fröjd..


Dagarna gick och vi började få konstanta besök av dessa damer..(Hanna och kusin) Kaffe fika kaffe fia time hette det.. En dag så dök dom upp med fina presenter som var inslagna, det var lite svårt att neka om en kaffe då.. Men efter ett tag så blev det lite för mycket när de smög utanför fönstren när vi inte svarade i telefon.. Hanna och hennes kusin vart deprimerade och sa det till oss.. Japp japp sa vi...


Hanna älskade mig och henhes kusin älskade min vän J.. De söp mer och mer och hamnade i brök med varandra en kväll, tumlade nerför en stentrapp och kusinen sprang in till deras lägenhet som hade en verandadörr i glas.. Vägrade släppa in Hanna och Hanna var ju tvungen att komma in.. Så hon slog näven rakt genom rutan och voila så var det brutet och sjuskrivningen kom som ett brev på posten =) Kusinen tyckte så synd om henne då och bönade och bad oss komma och ta en fika med dom för att muntra upp Hanna som satt hemma och deprimerade loss taket.. Shooore vi var unga och dumma och det gjorde vi för att på ngt sätt få henne på bättre humör.. Skulle inte ha gjort det kan jag säga =)


Telefonen gick varm igen..


Jag svarade inte och en dag på jobbet kom kusinen och grät. Vad har hänt sa jag.. Hanna älskar dig. Hon fick en knäpp och skar upp båda handlederna men men jag lyckades vira tröjor runt armarna och ringa en ambulans. Det sprejade hela väggarna snyftade hon.. Hmm ehh lhhh ohh aj aj sa jag.. Du måste prata med Hanna nu sa hon.. Någon dag efter sjukusvistelsen så rungde Hanna.. Jag svarade och försökte prata vett med människan och verkligen förklara att jag inte ville vara med henne, hon undrade vad hon skulle göra då hon vantrivdes på jobbet.. Jag skulle nog slutat då sa jag.. En vecka senare åkte Hanna tillbaks till sitt älskade Märsta =)


Det dröjde en vecka och hon ringde igen.. Jag är så ledsen att jag slutade sa hon.. Happ sa jag du kan ju alltid börja igen lite skämtsamt.. Tre dagar senare stod Hanna och hennes kusin och ringde på dörren.. Paniken var ett faktum och vi gömde oss på golvet haha.. Hanna skrev ett mega brev.. Jag noterar detta =) Elin dyket upp arg som ett bi.. Va fan jävla svin bla bla bla!! Hanna ringer.. Jag som ett sant svin känner mig skyldig att svara =) Hanna påpekar att hon vill sluta.. Tjaaa säger jag kanske är en bra idé. Hanna slutar.. Åker återigen till Märsta.. Pust =)


Nu är det kusinen som dyker upp som gubben i lådan.. Firmafesten då hon fick någon snefylla och gick bärärkargång i något konstigt horkvarter är en fin minnesbild.. knarkare och skummisar till häger och vänster coh en galen clown i släptåg som sprakar på lykstolpar och you name it =) Vi skulle bli hämtade av en tjej på jobbet och bestämmer snabbt att ta med kusinen liggande i baksätet hem =) Kusinen vägrar gå av hos sig och åker med oss hem skrikandes som en unge utan lördagsgodis!


J min vän bara ber henne fuck off and die när vi står utanfär våran dörr och ska gå in för att sova.. Skrikande clownen skriker och bönar om att få låna toan.. Jag som var diplomatiskt och trött gör upp en deal.. Du får låna ton sen får du gå.. Okej!?!? Jajamen säger kusinen... Väl inne blir det ingen toa utan vinaren åker fram och kökstolen glider ut =) J ber henne återigen att fuck off and die och går och lägger sig.. Massivt böalande och vinpimplande continues.. Jag försöker övertala henne att gå hem och sova så vi får sova.. Det slutar med att efter 30 minuters kärleksförklaringar till J ber mig om att knulla henne på köksgolvet.. Woowiee!! Det var pricken över i för mig med..Jag typ får nog coh lamt kastar ut människan =)


Ett år efter detta ringer kusinen J och försöker muta oss med en varsin lyxkryssning som de bjöd på för att be om ursäkt för deras betéende.. Jo men visst haah..!


End of story =)


Kul va?


Är du trött i huvudet.. Gissa vad jag är haha..


Sköt om er alla goingar..


Roger Räv foxtrot Delta!


Över och ut........

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Goodguy - 28 november 2010 23:16


   Världens slemmigaste man?!?   Jag kikade in här av en slump och till min förvåning är det folk som tydligen läser min blogg forftarande fast jag inte skrivit på ett år hmm hur går det ihop egentligen, och vilka är de som läser?!? Göbbgurr...

Av Goodguy - 29 oktober 2009 20:35


   Tiden står stilla och allt runtomkring verkar som en dimma. Varför blev det så här morfar, varför togs du ifrån oss. Vi som älskar dig såsom jag vet att du älskar oss. Jag förstår det inte, jag vill inte förstå. Du har inte fått leva...

Av Goodguy - 29 augusti 2009 01:54

  Har du känt på dina känslor någon gång?   Jag gör det just nu..   Mina ögon är suddiga och en varm dov känsla trycker lite lätt i dom, jag sluter dom och öppnar för att se om det är någon skillnad.. Nepps det var det inte, det enda jag la märke til...

Av Goodguy - 23 augusti 2009 22:49

  Det är mycket i hjärnan nu =)   Saker jag funderat lite på idag..   Grejen med min gamla blocket annons dök upp idag igen, det känns helt otroligt att det inte är en dröm utan faktisk verklighet.. Jag hade en annons ute för flera månader sen som j...

Av Goodguy - 23 augusti 2009 14:25

  Grannar alltså, vad i hela helvete har dom för problem haha =)   Det enda jag önskar är lite vackra kvinnor som är trevliga och ler åt mig.. Det är allt men neeeej det är ju för mycket begärt.. Okej jag har haft grannar som ler åt mig och visst dom...

Ovido - Quiz & Flashcards