Direktlänk till inlägg 15 juli 2009

Jag kommer ihåg saker!!

Av Goodguy - 15 juli 2009 02:04


Saker jag minns ifrån min bardom!


När jag klippte håret av mig för att göra mig fin inför mammas vänninnor och kom ut i köket där de satt och hade kafferep.. De satte kaffet i halsen och asgarvade först, sen blev stämningen naaaaaaaaaaaaaaah vad har du gjort och ahh jag kom ju ingen vart med det ;)


När jag hittade en fågelunge som jag och brorsan åkte runt och showade med hela dagen på våra CMXER ja de hette CMX och inte bmx ;) Det slutade med att fågeln försvann inuti det mörka cyklrummet och jag typ råkade trampa på vingen.. Gissa hur det gick.. Just det mucho tråkigt slut! En snäll farbror hjälpte till med sin stora planka och vi blev grounded resten av dagen av angry mama!

När jag och busgänget pissade i en skottkärra och fyllde våra vattenpistoler och hade fullskaligt kisskrig =) Och när vi sen blandade i cement och lera som vi gjorde stora härliga bollar av som vi kastad på grannens nyputsade fönster.. Grounded igen och morsan var tvungen att putsa fönster och baka en kaka som ursäkt =)


När jag och brorsan käkade Nitroglycerintabletter som vi hittat som godis. De var helgoda yum yum! Snacka om att vi åkte ambulans sen till stora sjukhuset och blev matade med kol.. Grounded igen på typ sjukhuset :P

När jag och busgänget spelade att vi misshandlade en av oss och en kille i bil blev helt vansinnig och körde in på en av våra stora gräsmattor till vårat hus vi bode i då.. Han tvärnitade in och rev upp hela gräsmattan och jagade oss så vi höll på att skita ner oss =) Det var skojigt kom vi överens om så det fortsatte vi med =)


När jag hade börjat i ettan på lågstadiet och var asfrän på en cykel, jag mötte en gubbe på cykel och sa lite ballt.. Dra åt helvete gubbjävel! Det resulterade i en vild jakt och jag tyckte jag var skitsmart och kastade mig nerför en aslång cykeltrapp som jag kände till.. Gubben fick tag i mig halvvägs ner och lyfte upp mig i tröjan och skrek massa sjuka saker. Jag bokstavligt talat pissade ner mig, då släppte han mig till slut och jag var inte lika asfrän längre :P

När jag skulle åka nerför en lång vågig rutchkana med min cykel för att ingen annan vågade! Jag gjorde det och slog halvt ihjäl mig och min coola mountainbike blev helt smashad, men hey jag tjänade en krona på det och kunde köpa två JENKA =)


När vi hade EN tävling i vem som kunde köra med högst fart rakt i ett plank, jag vann och fick en knäckt framgaffel och ont som fan =)

När jag stängde in Ella pensionerad lärare i klassrummet och höll emot dörren med de andra tuffa äldre grabbarna tills hon började böla.. Det var skoj tyckte vi så vi fotsatte med att spotta blöta pappersbitar i håret på henne på lektionerna och lurade henne att hon hade mjäll :P


När jag spräckte skallen på en kompis på ett disco i 6e klass, vi skojade och jag skojade tillbaks och kastade honom så han flög över några stolar och in i ett gammalt ashårt element.. En blodpöl som hette duga låg runt min polare huvud och jag trodde det var slutet.. Men icke =) Han limmades och fick två coola jack i pannan han kunde berätta rövarhistorier om =)


När jag och min kompis livade upp mattelektionen och tände eld på våra matteböcker inför läraren som vi kastade ut ur fönstret.. Snacka om att det var impopulärt.. Rektorn va inte alls nöjd med oss :)


När jag och brorsan sprang runt och terroriserade grannarna med att gnugga frigolitbitar på deras fönster.. Stackars morsan =)


När min älskade katt Kalle blev överkörd av tåget och krälade in tillbaks lagomt till middagen.. Snacka om att jag inte ille ha katt igen.. Snacka om att jag o brorsan inte kastade kräftskal på rälsen igen..


När grabbgänget belägrade en gammal lastbilshytt inne på Volvos avspärrade omräde och gjorde om den till vårat runkbås/slash hemliga klubbenhytt. Snacka om att jag var skraj när uppretade Volvo arbetare slet upp dörrarna som vi lindat högtalarkablar runt för att ingen skulle få upp och jagade ut oss =)


När jag gick till syster och fejkade att jag hade ont i halsen för att jag ville ha halstabletter och sno kondomer vi kunde blåsa upp med vatten i badkaret till dom sprängdes!


När jag kom på hur jag effektivt skulle fåp tjejer genom att tåflörtas med dom och sen fråga chans haha =)


När jag var raggat upp hela klassens tjejgäng en efter en :P

När jag lekte rullstolsbunden och efterbliven på sjukhuset för att få sympati av gamla tanter ;)


När vi sålde gamla matchprogram i fotboll till förvirrade gamlingar för pengar som vi köpte godis för och sen bli avslöjad av morsan och var tvungen att gå och lägga tillbaks kronorna vi tjänat i brevinkastet igen..


När vi köpte olika kemikalier och gjorde hemmagjorda små bombliknande smällare vi kastade bredvid folk för att se reaktionen..


När vi låg på olika tak och prickade folk med ärtrör med busgänget!


När jag sprutade fisspray på alla jag mötte i smyg under en marknadsdag!


När jag snodde sockervadd av en unge som kom med sin familj för att impa på busgänget.


När jag snattade ett tugummi med hjälp av en vän och han sedan passerade kunskapen till sin vän som åkte fast och angav honom på kuppen =)

När jag rev mammas bröllopsgåva i golvet. En piedestal som kostade skjortan.. OOops sorry morsan =)


När vi manglade mynt som tåget körde över på rälsen!


När jag satte mig och försökte sno min morbrors bil som femåring och lossade handbromsen och jag hamnade halvt utanför bilen som rullade nerför garageuppfarten rakt över grannens staket och klarade mig utan en skråma och morsan nästan fick gråa hår =)


När vi tyckte det var roligt att hoppa på bilhuven till min mammas mans bil tills den var helt inhoppad och blev grounded för det =)


När vi spankulerade omkring i den gamla porrfilmsbiografen och samlade biobiljetter med konstiga namn som vi visade upp när mamma hade främmat ;)

När jag och brorsan snodde 2 pallar dricka av grannen som hade fest och först bjöd in oss men sedan ville krama på oss för mycket och vi sprang därifrån och hämnades genom att sno drickan då =)


När vi uppfann namnet Kalle Slemström åt våran granne och satte i ära att alltid tipsa våra kompisar att jävlas med honom och sno saker ifrån hans tomt..


När vi gjorde inbrott i Kalles båt och snodde allt som var löst.. Typ flera bärkassar, sen hade vi en jättekista med hänglås på till busgängsklubben som förvarade den och innehållet som en sjötövarskatt som vi öppnade ibland och imponerat rotade igenom..


När jag och brorsan fick en låda med de första utgåvorna av kalle Anka tidningar som vi läste tills vi somnade.. Och sedan gömde i det stora huset vi bodde i.. Jag kommer även ihåg likväl som min bror gör att första numret av kalle anka var med.. Jag kommer ihåg den dagen jag läste att det nymret var värt 100 000kr och att den dagen var någorlunda svart =) (på senare år alltså)


Oj jag kommer iåg för mycket saker alltså, massa mer bus faktiskt, men jag ska sleepa som en räv nu.. Kanske jag lägger till ngt mer en annan tid en annan kanal.. Perioden är ifrån 1-6an..

SLEEP TIGHT YALL!!



 
 
Ingen bild

E

15 juli 2009 10:42

Hahaha!!! Mina två första tankar;
Stackars din mamma!! Och passar namnet Goodguy på din blogg egentligen?! ;P

Puss busunge!

 
Ingen bild

goodguy

17 juli 2009 00:16

Tanken slog mig minst 2ggr rakt i ansiktet och det gjorde ont och jag gråt en skvätt :P

Men jag delar upp mitt i olika liv och det var mitt ehh andra liv, jag är lite schizo hehe! Puss =)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Goodguy - 28 november 2010 23:16


   Världens slemmigaste man?!?   Jag kikade in här av en slump och till min förvåning är det folk som tydligen läser min blogg forftarande fast jag inte skrivit på ett år hmm hur går det ihop egentligen, och vilka är de som läser?!? Göbbgurr...

Av Goodguy - 29 oktober 2009 20:35


   Tiden står stilla och allt runtomkring verkar som en dimma. Varför blev det så här morfar, varför togs du ifrån oss. Vi som älskar dig såsom jag vet att du älskar oss. Jag förstår det inte, jag vill inte förstå. Du har inte fått leva...

Av Goodguy - 29 augusti 2009 01:54

  Har du känt på dina känslor någon gång?   Jag gör det just nu..   Mina ögon är suddiga och en varm dov känsla trycker lite lätt i dom, jag sluter dom och öppnar för att se om det är någon skillnad.. Nepps det var det inte, det enda jag la märke til...

Av Goodguy - 23 augusti 2009 22:49

  Det är mycket i hjärnan nu =)   Saker jag funderat lite på idag..   Grejen med min gamla blocket annons dök upp idag igen, det känns helt otroligt att det inte är en dröm utan faktisk verklighet.. Jag hade en annons ute för flera månader sen som j...

Av Goodguy - 23 augusti 2009 14:25

  Grannar alltså, vad i hela helvete har dom för problem haha =)   Det enda jag önskar är lite vackra kvinnor som är trevliga och ler åt mig.. Det är allt men neeeej det är ju för mycket begärt.. Okej jag har haft grannar som ler åt mig och visst dom...

Ovido - Quiz & Flashcards