Direktlänk till inlägg 19 juli 2009

Home sweet home!

Av Goodguy - 19 juli 2009 23:55


DET REGNAR UTE!


Tur att människor är vattentäta! (nästan iaf) Men regnet ställer till problem! Det har framkommit att det finns syra i regn och att om två års tid måste alla mäniskor bära speciella skyddsrockar, i värsta fall kan man få andnöd om man inte kommer bära den beskyddande jackan.. Läskigt va? Det är lite srkämmande att det med all säkerhet kommer bli så här, jag vet att jag kommer njuta av regn så mycket jag kan under kvarstående 2 år av frihet. Hur känns detta för dig nu??


Tur att jag ljuger som en häst travar nu hoho! Gick du på den?? ;) Guuuh vilken trovärdig kille :P


Ok har du lidit av uttråkning en mörk regnig Söndagkväll? Ja det har du, det har jag =)


Det hela började med att jag vaknade med ont i halsen och det var ju inte Hiv-positivt direkt ;) Men närapå =) Senare blev dagen bättre då jag fick ett sms som gav mig en skön känsla inombords.. Japp så var det och vem gillar inte sköna känslor ey :P


Har du gått hemifrån någon gång och varit rädd för att du inte stängt av kaffekokaren eller dylikt? Den där hmm stängde jag av eller inte? Jag är alltid säker på att jag stänger av allt och no worries direkt så sett. Jag hade en obehaglig känsla när jag klev innanför dörren, och stämde den känslan? Hell yeah det gjorde den =)


Vad hände då?


Grannktanten låg livlös inklämd i brevinkastet som en trasdocka *chockad min* Stackarna hade försökt sno post av mig (hon är lite snokig av sig) Den gubben gick inte, för jag lägger alltid råttfällor i gammal post när jag går ut ;) Nej fan nu ljuger jag igen =)


Ok jag kliver in i ett berg av post (varit frånvarande i hmm lite över 2 veckor) Jag suckar och sätter mig på huk och blänger på posten! Hmm det ser ut som att det ligger för mycket brev här.. Hmmm.. Ingen skickar ju direkt loveletters så den turen hade jag inte direkt nu heller.. Förutom oväntade chockräkningar som själva jävulen kunde snidit ihop på kammaren, så blev jag speciellt förtjust i ett av breven =)


Fö några månader sen så vart jag på jobb i Oslo och jag vart lovad några månaders arbetstid, jag skulle lösa mina ekonomiska bekymmer ett tag då jag gjort lite ehh tydligen sämre val hör och häpna *näpen min* för min ekonomi.. Det resulterade i att det tidsbaserade jobbet slutade efter halva tiden.. Aaaand whyy? Jo jag och de andra som jobbade körde på utav helvete och slet blod, vi kom kalas överens och jag var nog en pådrivande faktor till att muntra upp =) oHLALA det slutade med att vi jobbade så bra att vi gjorde jobbet vi skulle på halva tiden och då fick vi såklart gå tidigare vilket var en av min oro i början. Jag till ockmed skojade om detta och sagt och gjort så vart det=Not good for the economics ;) Jag skulle kunna lista en rad av händelser som fuckat den delen på senaste men listan blir way to far och jag skulle säkerligen somna om jag innan jag ens börjat..


Till sak..


När jag var på väg till vårat undesköna hemland ifrån sista sovjetsstaten alias Norge så var jag på riktigt skönt humör och jag var då ovetande om att jag inte skulle få jobba kvar så länge. Jag besökte ett köpcenter i jakt på lite nya sköna kläder ;) Jag hade nyss köpt en bil jag inte var så onöjd med :P Livet kändes lite enklare och solen kikade fram i snön.. Typ under snön hehe.. Den gula solen som är blöt och smells funny :P Nej nej så var det inte... Okj jag kom in lagomt avstressad i en rondell.. Easy street liksom.. Rondellen är anpassad för en bil i taget, jag fiskör in och kommer halvvägs.. Plötsligt kapoow! Jag kollar åt sidan och ser uppspärrade ögon i en spanky ny Volvo.. Första jag tänker.. Vad i hela helvet gör du människa!?!? Rakt in i sidodörren och körandes i stort sett uppe i mittendelen av rondellen ungefär som att det var en ny körfil som det var ngn slags jävla vipfunktion på =)


Jag åker in på närmsta parkering med ekipaket som så chict prejade mig efter mig.. Jag kliver ur bilen och kollar efter skador, Sen står prejaren bredvid mig.. Jag säger lite käckt.. -Det där var ju inte så lysande? Nej nej säger prejaren.. En kvinna i min ålder, med sin bistra duktig duktige make brevid sig..Han står mest och blänger och typ dreglar ;) Jag fick ett stort skrapärke över dörren men det vart inga bucklor som skönt var.. Inte snyggt men det kunde vart värre.. Kollade prejarens bil och det syntes knappt konstigt nog på deras, tror deras framhjul svarvade mestadelen av min sida  så det var mikroskopiskt ett miniskrapmärke.. Helt appropå börjar de gadda ihop sig och påstår att jag är boven.. Jag blev faktiskt lite trött i huvudet, det började kännas surrealistist och jag fick lite sköna adrenalinsvängingar =) Helt plötsligt så var det tydligen jag som prejade prejaren och det blev lite smått overkligt..


Kunde jag vara 100 säker på en sak så var det att de stod och ljög och var helt retarderade.. Jag sa att jag tycker det är bullshit och jag hade en skön dag tills ni kom och kraschade in i den dagen och står och hittar på en cirkushistoria här, men vill ni göra en försäkringssk av saken så shoot! Vi ringer dig om det blir så sa den enfaldig cirkuskvinnan! Visst sa jag, trots att jag har fått hela dörren repad så orkar jag inte bry mig om det, jag har en bra dag och ska använda min tid till roligare skaer idag.. Det gjorde jag och våra vägar skiljdes åt..


Dagen efter så var jag på väg till Norge.. Ett samtal kom ifrån bittra duktig duktig gubtrasa till prejarcirkuskvinnan.. Kom till våran stad( där jag bor) och skriv på våra skadepapper.. Yeahh right sa jag, varför ska jag skriva på något jag inte godkänner? Snyft snyft och gnäll yl frust några minuter segt samtal senare så gav jag min mejl och sa till duktig duktig att skicka sin info om sig själv och när han gjort det kunde han få min.. End of discussion =)


Det gjorde duktig diktiga guben! Jag sände in min info och en skadeanmälan som beskrev i detalj hur saker och ting hade hänt.. Försäkringsbolaget ringde för intervju.. Jag tyckte jag fick fram den oemotsägliga sanningen och att den tanten jag pratade med förstod mina synpunkter i det hela.. Det ska nog gå bra beroende på hur anmälarens bolag om de vill betala skadrona eller inte.. Jag tillade att det kvittar faktiskt mig om jag får betalt, det är inte saken i sig.. Jag vet att jag ha rätt i frågan så det räcker med att få rätt och de får pröjsa för sina egna påhittade konstigheter.. Jag ringde det andra bolaget och försökte få tag i människan som drev saken för motparten. Men icke =) Jag pratade in namn och telnummer. Jag ringde flertalet gånger, men icke =) Ingen där att få tag på och ingen hörde av sig..


Jag fick efter någon månad ett brev som jag tyckte verkade vara till prejarens fördel.. jAG RINGDE ÅTERIGEN UPP OCH FÖRSÖKTE FÅ REDA PÅ VAD DET VAR FRÅGAN OM.... Naaaaah ingen där.. Lusten tog slut och jag hade huvudet fullt av andra saker som var något viktigare =)


Idag var ett av breven en räkning ifrån mitt ehna så kallade försäkringsbolag.. Inte till min fördel kan jag säga.. De vill ju bara ha flertalet tusenlappar av moi.. Shoot liksom, råna en kille hederligt, det är fränt hehe..


Jaja nu flöt det iväg.. Jag är trött på företag som vill fucka med en.. Det var väl det jag ville ha sagt med det.. Så nu var det ur världen *poff*


Ok vad hände efter denna händelse då?


Jag fick beskedet att jag inte kunde jobba kvar =) Jag hann åka hem och tillbaks några helger innan jag left Norge for god =) Sista resan hem så fick jag seriously problem med min bil.. Jag klarade mig hem efter en sinnesjuk resa med masssvis av stopp. Jag visste att jag misshandlade bilen till döds, men jag orkade inte bry mig jag ville bara hem och skratta åt saken. Jag såg framör mig hur pengar flaxade iväg.. Flapp flopp flippediflapp =) Jag fastnade i en tunnel med 3 filer och sjuk trafik. Jag fick stopp där ;) Jag bara satt och skrattade =) Tillslut kom jag iväg igen efter munmotmunmetod och ett jävlar anamma.. Vatten alltså, bilen slukade vatten och motorn ville koka =) Jag fick tag i vatten och kröp iväg.. Vet inte hur mångas topp och vattenpåfyllnning och jagandes efter vatten det blev men hey.. Who knows.. Det kändes skönt att jag låg gasen i botten bokstavlig med en döende motor.. Som skönt var hade jag en liten apparat so avslöjar både radar och laser.. Så jag hade ett snitt i farten som kunde ta död på vem som helst en längre sträcka=) Jag körde en sträcka mycket lämgre än min dödlighet kunde skriva checkar för och jag gjorde det med ett leende, jag var lite trött och typ hade noll och ingen lust att stanna när den väl gick framåt.. Inget kunde stoppa mig och det gjorde det inte heller.. Jag kom fram hel och levande.. Bilen var hlt fuckt up, jag vet min brorsa sa dt första han sa när han såg bilen. -Vad fan har du gjort? En ishög hade bildats som var det coolaste jag sett.. Det snöade naturligtvis under resan med ;) Ett täcke av is och hård snö låg långt upp på huven och ner tull framhjulen, det såg otroligt ut, inte som en bil ens i framänden.. Men det var coolt och jag ångrar att jag inte tog en bild på det =) Bilen skar naturligtvis ihop i motorn och det var en operation som inte var klok.. Jag sålde tragiskt nog bilen som den var och fick nästan nada för den ;) SÅ vart det med det =)


Kul historia va?? *snark*


Okej en rolig sak som jag hade glömt tydligen när jag gick hemifrån för några veckor sedan.. Gissa?


Japp tvn stod på och en stereo och det lös i badrummet med en fläkt som står och gick för fullt.. Home sweet home tänkte jag =) Tvättstugan som jag desperat ville åt då jag bott i kappsäck ett tag nu var såklart inte alls tillgänglig =)


Whyy? En rockande granne mr rocker har belamrat den tydligen.. Han super och är allmänt helskön enligt han själv, det enda som inte är så rockeraktigt är att han har ett konstant behov av att tvätta varje gång jag ska ha maskinen.. Mr rocker.. Du ligger på min minuslista snart =) Hmm pensionärer och rockare, är det en grej att tvätta ihjäl sig då kanske :P Naaah inga ricktiga rockers gör så egentligen, han är en fejkrocker det är jag säker på..  A caramba mer spännande blir int mitt inlägg ikväll.. Jag är troligen bored to my teeth för att ens skriva det.. Inget jävlar anamma direkt så sett =) Precis som en söndag i sig kan vara =) Jag hade en fejd med några gamla klasskompisar förut på ansiktsboken, det var ju upphetsande i sig att jävlas lite hehe =)


Så mitt lilla råd till dig ikväll är att... Försök aldrig tjäna pengar på skumma företag! Köp inte bilar som dör! Öppna aldrig dina räkningar, de är ondskefulla! Bli inte prejad av freakshows (typ hillbillys) med nya bilen! Stäng av saker innan du går hemifrån så du inte har otur och du kommer hem med en nedbränd käk och ett gäng med grannar som lynchar dig! Jävlas så mycket du kan med dina gamla klasskompisar det livar upp! Bli aldrig i nöd efter en tvättmaskin! Vinn på triss!


Framförallt få saken ur systemet som du funderar på.. Det finns inget fel med det så länge du mår bättre av det och det inte skadar någpn allvarligt.. Typ tar livet av en pensionär tillexempel ;)


Over and out........


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Goodguy - 28 november 2010 23:16


   Världens slemmigaste man?!?   Jag kikade in här av en slump och till min förvåning är det folk som tydligen läser min blogg forftarande fast jag inte skrivit på ett år hmm hur går det ihop egentligen, och vilka är de som läser?!? Göbbgurr...

Av Goodguy - 29 oktober 2009 20:35


   Tiden står stilla och allt runtomkring verkar som en dimma. Varför blev det så här morfar, varför togs du ifrån oss. Vi som älskar dig såsom jag vet att du älskar oss. Jag förstår det inte, jag vill inte förstå. Du har inte fått leva...

Av Goodguy - 29 augusti 2009 01:54

  Har du känt på dina känslor någon gång?   Jag gör det just nu..   Mina ögon är suddiga och en varm dov känsla trycker lite lätt i dom, jag sluter dom och öppnar för att se om det är någon skillnad.. Nepps det var det inte, det enda jag la märke til...

Av Goodguy - 23 augusti 2009 22:49

  Det är mycket i hjärnan nu =)   Saker jag funderat lite på idag..   Grejen med min gamla blocket annons dök upp idag igen, det känns helt otroligt att det inte är en dröm utan faktisk verklighet.. Jag hade en annons ute för flera månader sen som j...

Av Goodguy - 23 augusti 2009 14:25

  Grannar alltså, vad i hela helvete har dom för problem haha =)   Det enda jag önskar är lite vackra kvinnor som är trevliga och ler åt mig.. Det är allt men neeeej det är ju för mycket begärt.. Okej jag har haft grannar som ler åt mig och visst dom...

Skapa flashcards