Direktlänk till inlägg 23 augusti 2009

Neibourghs is the shit!

Av Goodguy - 23 augusti 2009 14:25


Grannar alltså, vad i hela helvete har dom för problem haha =)


Det enda jag önskar är lite vackra kvinnor som är trevliga och ler åt mig.. Det är allt men neeeej det är ju för mycket begärt.. Okej jag har haft grannar som ler åt mig och visst dom är trevliga, men jag vill bara radera dom andra som uppenbarligen är värre än bölder i en katts röv.. Om nu katter har sådana det vete fasen =)


Jag drömde och vaknade häromnatten av ett jävla dunk! Vad var detta då?


Jodå det var min nya granne, en ung tjej som har massa tjejkompisar och lever sex and the city i hennes lägenhet, fast mer osivilicerat så att säga.. Den kommentaren var rent påhitt men skit samma =) Stereon var på högsta volym och inte nog med det så var musiken skitkass! Jag trodde ju såklart det var min granne under mig mr rocker som var igång igen, en sak med trähus är att det hörs jävligt väl alltså och spelar man full bas och högsta volym klockan 5 på morron då behöver man inte vara lättväckt för att vakna..


Jag vaknade och försökte somna igen och tänka att det bara var en ond dröm =) Det funkade inte, efter ett tag så funderade jag på om jag kulle kliva upp och lokalisera vilken lägenhet ljudet kom ifrån. Det gjorde jag efter ett tag.. Jag klev ut i natten och spanade på vilket fönster det lös i.. Jag funderade på om jag skulle kasta en soptunna genom rutan ett tag, men naah det är ingen hit..


Jag gick upp igen, tog en samarin då jag utvecklat halsbränna efter gårdagens matorgier.. Jag försökte sova igen.. Nej inte somnade ja nu heller..Adrnalinet som jag försökt hålla tillbaks började spola genom kroppen och som alla vet så funkar adrenalin dåligt med sömn.. Jag tänkte jag äter lite och varvar ner så kan ja nog somna sen.. Det funkade inte.. Jag funderade på om jag skulle få hjärtsnörp snart om jag inte varvade ner.. Oväsendet varvade inte ner iaf, inget tecken på det heller.. Jag rullade runt tankarna lite.. Orespekt, as, gå dit och klyva stereon med ett kraftfullt slag, säga till på ett normalt sätt, förhoppning om att eländet skulle sluta snart.. Den förhoppningen hade börjat sina efter en timme.. Hmm tankarna bara rörde ihop sig som en gröt..


Mina planer på att gå upp tidigt och orka mig till gymmet poppade upp ideligen.. Jag får ändra mina planer nu tack vare grannens fina efterfest.. Jag avskyr att ändra planer ofrivilligt, men sömn måste en man som jag ha.. Till slut tänkte jag fuck it och bankade allt jag orkade i väggen flertlet gånger.. Fan tänkte jag nu kanske det blir märken i väggen också.. Skit samma jag stod inte ut längre.. Rädslan att inget skulle ändras och adrenalin påslaget skulle tillta fanns i baktanken.. Halledudane då så sluta oväsendet och det blir helt tyst.. Weird weird.. LIgger och funderar.. Hur lång tid tar det tills volymen brakar loss igen?? Det hände inte.. Jag tänkte att fan jag börjar få men av alla idioter som haft efterfest i huset.. Något års trakasserier av efterfest börjar ätta sig på hjärnan.. Speciellt när man ska upp tidigt och ngn drar igång.. Det är fuckt up egentligen..


Tänkte förut att hey man kan ju spela mer som en idiot på dagen det är ju bättre.. Min ena granne spelar ngn ravemusik. Fan jag hatar rave har jag kommit på.. Den där jävla virvlande basen som går i grym otakt och bara verkar son en flipperkula som fått frispel.. De tunna väggarna i min lya och nervpressen att inte komma undan.. Så nu när jag fått lite ordning på min rockgranne nedanför mig, efter mpnga om och men.. The pice of crap som drog in halva stan på efterfest och det låt som ett vrålande fotbollslag i gången varje natt.. Shit vilken fucker alltså.. Skit överallt och massa jävla saker slängda.. Jag var så jävla glad fr att slippa det när jag bodde i studenthus.. Men heeeell no! Det var naivt tänkande..  Jag fick ju hoppa allt jag orkade och typ vråla genom fönstret för att det skulle vara tillstymmelse att lugna ner sig.. Va fan man kan inte sova intill en discohögtalare det går ta mig fan inte!


Jag lämnade lappar på hans dörr.. Att det var schysst om han vred ner volymen lite och så och vem jag var.. Fuck me alltså, de lapparn låg slängda i trappuppgången på morron haha.. Shit jag blev arg och gick och snackade med han.. Fullt med nakna rockare och fulla jävlar klockan 2 på en söndag var synen som mötte mig när dörren öppnades.. Dregenlokaalike öppnade.. Jag förklarade at jag inte var så trevlig när jag kände mig pressad och typ skulle riva ut hela han och hans lägenhet med alla som var i den om han jävlar anamma inte vred ner volymen och slutade dra in hela jävla stan på efterfest..


Det verkade ta skruv för han bad om ursäkt och han slickade min röv ett tag (inte bokstavligt nu) =)  allt verkade frid och fröjd.. Fastighetskötaren som bor en trappa upp kom inflygande till mig en dag.. Han höll på att explodera och skrek att han skulle fan jämna lägenheten för mr rocker snart.. Han var bland de lugnare typerna jag stött på så du kan ju fatta att det var en viss nervpress som mr rocker ingav hela huset.. Mr rocker har ju lugnat ner sig betydligt och nu förtiden så är han vänlig nog att inte dra in hela stan och inte dra upp basen för mycket.. Sen festar mr rocker mellan varven men ahh herrregud det är bättre.. Mycket bättre =)


Nu så har min nyinflyttade granntjej dragit på stereon igen och hon pumpar bas för fullt.. Jag fick min önskan igenom att hon ehh spelar på dagen tydligen =) När jag klev utanför dörren i morse så hade mr rocker haft fest.. Kladdigt i halva trappen och en jävligt äcklig lukt spred sig i näsborrarna.. Han har skafat katt också.. Det står värsta fula kattställningarna utanför hans fönster.. Två långa jävla störar/plankor elr va fan det nu är.. Inlindade i några jävla trasor =) Häromdagen hitade jag en kattunge i trappen. Såg livrädd ut och liten liten..


Jag skulle tvätta och jag tänkte att det är nog ngns det där.. Jag lever mig in i rollen som inte kattälskare för att störa syrran och den rollen är lite cool for school så jag gick ifrån katten och tänkte att det löser sig nog.. Efter jag tvättat så kunde jag inte se katten. Men jag fick dåligt samvete och letade i hela trapphuset! Hittade katten längst upp ihopkrupen och livrädd.. Jag fick lugna den lille och tänkte ahh fuck det kanske är en unge som ngn glömt bort.. Ingen kanske vill ha den och jag kanske måste ta hand om den.. Hlevete jag gillar ju inte katter.. Men tillslut så började den lille spinna och blev så go så jag tänkte att ahh jag får sätta upp lappar och ta med den/han/hon hem så länge.. Skit också jag har inte tid med detta =)


 Tankarna rullade vidare, har den bajsat, kissat elr what.. Ska jag mata den med ngt elr va? Varför har katten små hinnor på pgonen? Har den skabb? Är det lilla såret på nosen skabb? Jag kom inte så långt förräns jag hörde ett "kss kss kss" längst ner.. Jag tog kattungen och gick ner, det var mr rockers katt tydligen och jag hade ju inte snackat med han sen senast när jag var lite milt arg.. Han kollade med stora ögon på mig och jag sa.. Det är kanske din katt? Ja sa han och undrade lite om vart jag hittat ungen.. Jag sa som det var och han tackade så mycket, jag råkade säga tack jag med.. Jag vart lättad över att jag slapp ta hand om ungen.. Jag funderade på om det skulle bli en utekatt och jag har kommit fram till att det blir det.. Jag såg en svart liten katt som inte var gammal i gången idag.. Portdörren har stått uppe mycket på senaste och kattställningarna talar för att det är mycket utekatt på G nu..


Okej sen har jag lagt märke till en moped utan tändningslås som stått utanför porten.. Japp endera en snorunge utan cash att laga mopen eller en pundare som besöker ngn granne.. I går fick jag reda på hur det låg till.. En pundare såklart! Jag skulle in i min gång och pundaren stod utanför porten med sin moped.. Han hann kliva av och knappra in koden framför mig och sa med ett glatt käckt röstläge.. Välkommen in och sken som en sol.. Tack tack sa jag och tänkte genast.. Vad har du för baktankar med att låta mig gå före din smilande övertrevliga pundare.. Spindelkänslan kom fram.. Jag klev uppåt och klev in hos mig.. Pundaren klev in hos min granne.. En snäll kille som är flummig och ser ut som ett spöke.. Men han gillar ju rave och ser ut som en haschrökare så det kanske inte är konstigt att han har pundade vänner.. Det är ju bara antagande ifrån min sida iof.. Senare på dagen så satt han och pundaren  vid utemöblerna.. Jag undrade först va i helvete det var för tattare som satt i utemöblerna så jag synade dom allihopa och funderade på om de var potentiellt farliga.. Blickarna var tomma och uttryckslösa, det var antagligen min med.. Plötsligt hälsade pundaren som öppnade dörren åt mig och sa hej käckt.. Då var jag ngn meter ifrån och insåg att det var min harmlöse granne och hans nya vänner.. Tjena tjena sa jag och klev in..


Thats it no more no less ;)


peace yall!!



 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Goodguy - 28 november 2010 23:16


   Världens slemmigaste man?!?   Jag kikade in här av en slump och till min förvåning är det folk som tydligen läser min blogg forftarande fast jag inte skrivit på ett år hmm hur går det ihop egentligen, och vilka är de som läser?!? Göbbgurr...

Av Goodguy - 29 oktober 2009 20:35


   Tiden står stilla och allt runtomkring verkar som en dimma. Varför blev det så här morfar, varför togs du ifrån oss. Vi som älskar dig såsom jag vet att du älskar oss. Jag förstår det inte, jag vill inte förstå. Du har inte fått leva...

Av Goodguy - 29 augusti 2009 01:54

  Har du känt på dina känslor någon gång?   Jag gör det just nu..   Mina ögon är suddiga och en varm dov känsla trycker lite lätt i dom, jag sluter dom och öppnar för att se om det är någon skillnad.. Nepps det var det inte, det enda jag la märke til...

Av Goodguy - 23 augusti 2009 22:49

  Det är mycket i hjärnan nu =)   Saker jag funderat lite på idag..   Grejen med min gamla blocket annons dök upp idag igen, det känns helt otroligt att det inte är en dröm utan faktisk verklighet.. Jag hade en annons ute för flera månader sen som j...

Av Goodguy - 26 juli 2009 02:06

  Tänk om man kunde uttrycka känslor i bild!   Vad enkelt det hade varit? Eller hade det det?   Om du känner något men inte kan få ur dig den känslan och förmedla den på rätt sätt, då försvinner känslan ut i ingenstans och du kanske aldrig för chans...

Ovido - Quiz & Flashcards