Direktlänk till inlägg 29 augusti 2009

Mjärf!

Av Goodguy - 29 augusti 2009 01:54


Har du känt på dina känslor någon gång?


Jag gör det just nu..


Mina ögon är suddiga och en varm dov känsla trycker lite lätt i dom, jag sluter dom och öppnar för att se om det är någon skillnad.. Nepps det var det inte, det enda jag la märke till är att det bildas ngn sorts vätskefyllning i nedre vänstra ögat unde ögonlocket.


Jag blinkar lite nu och ser nog ut att ha en liten skada av något slag =) Den brännande känslan som övertar allt annat tänkande går inte att ta bort. Jag gnuggar lite försiktigt i ögat för att så att säga lugna ner situationen som tydligen börjat eskalera till en riktig obehagskänsla, det slutar med att jag gnider lite hårdare fram och tillbaks.


Jag inser nu att en av mina något feminina ögonfransar frigjort sig och skrapar emot ögat sakta men säkert som en liten pil som sticks här och var. Inte nog med pilen som sticks så har jag tydligen vart i godisskålen med salt lakrits någon stund innan ögat började mucka med mig. Känslan av starkt salt, hur det nu kan vara så starkt det vete fasen men kombinationen är spännande och hela känsloregistret lever så att säga. Jag orkar faktiskt inte bry mig om detta slag som utspelar sig i mitt öga för tillfället, utan ler trött åt saken och funderar på lite andra känslor i kroppen.


Hungerskänslor tillexempel =) En känsla av tomhet sitter i magen och samtidigt som det är tomt är det lagomt irriterat på något sätt. Det kan ha att göra med den där kinesiska stark utav rena helvetet soppan jag smaskade i mig förut, den soppan som kändes som den frätte på tungan. Jag och en vän fick i stort sett fick andnöd  i korta perioder, flämtandes som små snarkande hundar hehe..


Det liksom snackas skit i magen just nu och jag vet inte om det kan ha något konspiratoriskt sammanlänkat med slagfältet i mitt öga att göra =)


 Och ryggen den känns lite bräcklig om jag känner efter! Kanske inte så konstigt, det är fullt med kryss av ngn slags penna som lämnades av min rydggdoktor i går. Han hamrade med en slags stämjärn och hammare och slog så att säga rätt massvis med kotor ifrån nacken ned till bäckenbenet. Jag hade en hel hög med fel i nacken och jag kunde nästan inte vrida på den, men just känslan när jag låg där och på det hade lite feber tror jag, då man kan känna sig sådär bräcklig och riktigt uggig i kroppen.


Typ ta i en sked eller något som får huden att rysa lite lätt, en lite obehaglig känsla när sked och hud möts. Så jag tänkte när hammaren kom oh träffade stämjärnet som i sin tur träffade kotorna.. Oj vilken sjuk känsla jag känner nu =) Fantastiskt faktiskt! Det var en blandning av extrem smärta i en kort period med ilningar över hela kroppen och så hörde jag nej nej det sitter ordentligt här.


Stämjärnet tog en ny resa emot huden och min kota, såklart följer ju hammaren upp detta och tillbaks till smärtan igen som faktiskt nästan korsslöt mina tankar eller rättare sagt gjorde det ett kort kort ögonblick. Väl tillbaks ur smärtruset så flämtar jag till lite och jag känner stämjärnet mot huden återigen. Jag andas in snabbt och ut igen fort, för nu vet jag att jag är låg på syre så jag försöker hinna med ett snabbt intag av syre innan det smäller igen. Känslan av att nej fan nu kanske jag blev lam ska jag prova röra mig igen och avbryta nu innan det kanske smäller till igen?


Ett kort ögonblick stannar allt upp och jag får lite tid att andas och så hör jag läkarens röst, bara en sista gång nu. Bräckligheten i kroppen breder ut sig och tar överhanden av tänkandet ett tag, jag slår en snabb sista tanke. Bräckligt ont inte mer nu. Pang! Säger det och en stum djup träff tränger sig genom kotor och ryggrad genom kroppen.. Res dig upp med ryggen mot mig säger läkaren.. PUST VÄRSTA DELEN KLAR =)


Min läkare känner väl till mig då jag inte är novis i sammanhanget och numera en trogen kund. Jag har såklart intalat min läkare att jag inte har ngt problem med smärta och att han i princip får göra exakt vad som helst i smärtväg om det behövs. I början vet jag att han frågade mig, men gör det inte ont eller behöver du paus? Nej absolut inte säger jag. Nu kör vi bara på oavsett.


Inte så konstigt att jag känner mig mör i ryggen när jag flyttat massa med stämjärn i hela nacke och rygg.. Men jag måste säga att det är intressant hur det känns och jag känner mig mer levande än någonsin. Låter säkert som en lysande föregående dag och kväll med känslor, men jag är helnöjd och kunde ärligt talat inte haft det bättre med tanke på att jag vet att jag kommer må väldigt bra i kroppen framöver. Ett tag iaf =) Jag är så nöjd med det lilla extra i livet mellan varven så det är sjukt!


Tänk på att smärta inte alltid är så farlig, det finns värre saker att oroa sig för i livet.. Människans likgiltighet inför andra tillexempel!


Peace out!




 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Goodguy - 28 november 2010 23:16


   Världens slemmigaste man?!?   Jag kikade in här av en slump och till min förvåning är det folk som tydligen läser min blogg forftarande fast jag inte skrivit på ett år hmm hur går det ihop egentligen, och vilka är de som läser?!? Göbbgurr...

Av Goodguy - 29 oktober 2009 20:35


   Tiden står stilla och allt runtomkring verkar som en dimma. Varför blev det så här morfar, varför togs du ifrån oss. Vi som älskar dig såsom jag vet att du älskar oss. Jag förstår det inte, jag vill inte förstå. Du har inte fått leva...

Av Goodguy - 23 augusti 2009 22:49

  Det är mycket i hjärnan nu =)   Saker jag funderat lite på idag..   Grejen med min gamla blocket annons dök upp idag igen, det känns helt otroligt att det inte är en dröm utan faktisk verklighet.. Jag hade en annons ute för flera månader sen som j...

Av Goodguy - 23 augusti 2009 14:25

  Grannar alltså, vad i hela helvete har dom för problem haha =)   Det enda jag önskar är lite vackra kvinnor som är trevliga och ler åt mig.. Det är allt men neeeej det är ju för mycket begärt.. Okej jag har haft grannar som ler åt mig och visst dom...

Av Goodguy - 26 juli 2009 02:06

  Tänk om man kunde uttrycka känslor i bild!   Vad enkelt det hade varit? Eller hade det det?   Om du känner något men inte kan få ur dig den känslan och förmedla den på rätt sätt, då försvinner känslan ut i ingenstans och du kanske aldrig för chans...

Ovido - Quiz & Flashcards